endeligtbanner

445.- kr. pr session - Billige, udvalgte sessions,- hver uge!


Vi modtager til stadighed virkelig mange henvendelser fra mennesker, der har brug for hjælp til personlige udfordringer, men som ikke har den fornødne økonomi.

Der er ikke noget nyt i at personlige kriser, ofte går hånd i hånd med negative økonomiske konsekvenser, og ofte bliver sådanne situationer til en negativ, nedadgående spiral. Det synes vi er noget rigtigt skidt!

"Det må gælde for alle mennesker, at livet handler om at have det godt, uanset hvor mange penge vi har eller ikke har"Derfor har vi besluttet at øremærke et fast antal tider hver uge, som du kan booke til en stærkt reduceret pris. Kaldet BUS (billige udvalge sessions)
BUS-systemet fungerer som en vagtordning, hvilket betyder, at du booker en tid, og du vil blive mødt af enten Linda, eller Ulf på den aftalte tid, alt efter hvem af os der er ledige.

BUS har en varighed på 45 minutter, og kan anvendes til at arbejde med alle typer problemstillinger, ligesom vi kan arbejde med alle typer teknikker (Hypnose, coaching, Terapi samt mentaltræning).

BUS foregår i vores lokaler i Bjæverskov. Find vej HER!

BUS er lagt ind i en seperat online booking kalender, hvorfra de kan bookes. Du finder bookingkalenderen HER!

Vilkår for billige, udvalgte sessions - BUS

  • BUS kan kun bookes online via booking kalenderen. (ikke via mail, telefon eller SMS)
  • Varighed 45 minutter
  • Betaling finder sted ved endt session
  • Der kan betales via Mobilpay eller kontant
  • Vores almindelige regler for afbestilling er gældende. Du kan læse dem HER!

Vi glæder os til at møde dig.                                                                                       
Kh/Linda og Ulf

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.