endeligtbanner

Behandling af depression

 

At lide af depression, er en destruktiv, fastlåst tilstand, der i den grad har direkte negativ påvirkning af livskvaliteten!

 

 

Depression kan være vanskelig at diagnostisere, eller for den sags skyld at registrere, når man som menneske rammes. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere om depression symptomer.

 

 

 

Hvis du er ramt af depression, er det vigtigt at du modtager behandling af depressionen.

 

Behandling af depression i  Roskilde, Holbæk, Næstved, Slagelse, Sorø, Haslev, Bjæverskov, Køge og Ringsted.

 

Inden depressions behandlingen indledes, vurderer vi om du lider af let, eller svær grad af depression. Det gør vi ved at have en forsamtale med dig. Under forsamtale har vi som parter samtidig mulighed for at vurdere om vi har den rette kemi.

 

De metoder, og teknikker vi anvender er så effektive, at det ofte er tilstrækkeligt med ganske få sessions ved let depression. Hvis du derimod lider af depression i svær grad, vil der typisk være behov for en lidt mere dybdegående indsats.

 

Hvis du oplever lette depressions symptomer, vil du kunne få løst din situation ved hjælp af hypnoterapi, NLP coaching, eller samtale terapi.

 

 

Du kan booke tid til en forsamtale hos os eller vi kan komme til dig i dit hjem. - Uden ekstraomkostninger.

 

 

 

Du kan også vælge at blive ringet op! Du følger bare linket, og sender os dit telefonnummer, så kontakter vi dig inden 24 timer.

 

 

 

 

Hvordan foregår behandling af depression?

 

I tilfælde af svær depression, foretager vi en massiv påvirkning, hvor vi anvender mange forskellige metoder og teknikker. Det er vigtigt ved behandling af depression, at starte det rigtige sted! Derfor forgår behandlingen altid efter en særlig struktur og i en bestemt rækkefølge.

 

 

Formen og rækkefølgen er som følger:

  1. Status - Overblik
  2. Mål afklaring
  3. Motivation
  4. Kontrol - Det indre styresystem
  5. Forandringer
  6. Fremtidstjek

Behandling af depression - STATUS - OVERBLIK

 

Sammen kommer vi til bunds i din situation. Derved får du, og vi, det fornødne overblik.

 

 

Når vi kender udgangspunktet, vil du opleve at du højest sandsynligt, allerede på dette tidspunkt, bliver istand til at reflektere en lille smule anderledes end tidligere, og sammen er vi allerede på vej videre til step 2.

 

 


 

 Behandling af depression - MÅL AFKLARING

 

Ved hjælp af NLP teknikker, og hypnose, hjælper vi dig med at finde svar på hvad der er vigtigt for dig i livet. Altså virkeligt vigtig! ved at afdække dine personlige mål, skaber vi grobund for at du kan fjerne fokus fra dine personlige problemer, og komme videre ud af følelsen af tomhed, ligegyldighed og tristhed og vi nærmer os hastigt step 3.

 

Vi dækker hele: København, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Bjæverskov, Køge og Ringsted ved depression behandling

 

 

 

Behandling af depression - MOTIVATION

 

En ting er at vide hvad vi finder vigtigt i livet, en helt anden ting er at gøre noget ved det, og derved leve det liv vi inderst inde drømmer om!

 

 

Forskellen er blandt andet tilstedværelse af motivation. Den ægte motivation! Den motivation der får os mennesker til at finde løsninger, giver os de fornødne svar, og den fornødne energi!

 

 

Motivation kan defineres som: "Evnen til at skabe interesse", og interesse har den fordel at det ofte er lystbetonet. Derfor handler ægte motivation om at skabe en brændende interesse, som er så lystbetonet, at der bliver tale om en indre trang til at komme i mål!

 

 

Når vi arbejder med motivation, sikrer vi altid at motivationen bliver 100% integreret og forankret. Derved oplever du at den nye tilstand er en naturlig del af dig, og din personlighed.

 

 

Du vil opleve at når du bliver ægte motiveret, følger alle svarene med, helt automatisk, og du finder ud af hvordan du skal nå dine mål!

 

 

Når vi sammen har styr på motivationen, er det afgørende vigtigt, at du får nogle værktøjer til at forstå, og kontrollere dine reaktioner, og din respons, uanset hvad der fremover kommer til at ske i dit liv. Det arbejder vi videre med i step 4.

 

 

Vi dækker hele: København, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Bjæverskov, Køge og Ringsted ved depression behandling

 

 

 

Behandling af depression - KONTROL, - Det indre styresystem

 

Har det nogle sinde undret dig, at det ind imellem kan virke som om, at der er dele af dig der har sin egen vilje?

 

Det er vores indre styresystem der driller. Med fare for at postulere, vil vi påstå at alle mennesker har det samme indre styresystem, forstået således, at systemet er bygget op og fungerer ens for os alle. Til gengæld er indholdet (Det der bliver styret) vidt forskelligt.

 

 

 

Du vil få detaljeret indsigt i hvad dit indre styresystem består af. - Hvordan det fungere. - Hvad det indeholder. - Hvordan du kontrollere det, og hvordan du ændre på det.

Når vi har overblikket over dit styresystem, forstsætter vi direkte videre til step 5.

 

Vi dækker hele: København, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Bjæverskov, Køge og Ringsted ved depression behandling

 

 

 

Behandling af depression - FORANDRINGER

 

Det er ikke sikkert, at der så meget at foretage på dette punkt, du har allerede foretaget en række væsentlige forandringer!

 

 

Ikke desto mindre er det meget vigtigt at afdække, om du har ønsker om forandringer i forhold til dine holdninger, værdier, adfærd eller forestillinger. Du har på nuværende tidspunkt fået overblik. Du ved hvad du vil. Du ved hvordan. Du er motiveret, og der kan være dukket nye faktorer op, du ikke tidligere har oplevet.

Derfor er det meget vigtigt at du får foretaget de eventuelle ændringer der er nødvendige for at du kan leve det liv du ønsker.

 

 

Alle forandringer foretager du under coaching i dit eget styresystem!

 

 

Du er nu helt ude af din depression, og klar til at møde fremtiden. For at være helt sikker på at der ikke opstår problemer afslutter vi med step 6.

 

Vi dækker hele: København, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Bjæverskov, Køge og Ringsted ved depression behandling

 

 

 

Behandling af depression - FREMTIDSTJEK

 

Det er en vigtig detalje at tjekke ud hvordan din tilstand vil fungere i din fremtid. Vi anvender NLP teknikker, og fremtidstjekket er en spændende, motiverende, lærerig og sjov øvelse.

 

Når fremtidstjekket er gennemført vil du opleve at være afklaret, tryg, rolig, og du vil have et klart billede, der giver dig en tydelig fornemmelse af hvad der er rigtigt for dig, og hvilke muligheder du har.

 

Vi dækker hele: København, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Bjæverskov, Køge og Ringsted ved depression behandling

 

 

 

Behandling af depression - Det samlede forløb

 

Forløbet vil typisk have en varighed på mellem 5 og 15 sessions, og det vil ofte være optimalt med en uge imellem hver session. I starten kan det være en fordel med lidt kortere interval, og senere kan der gå lidt længere tid i mellem hver session.

 

 

 

I praksis betyder det at en depression behandling varer mellem 1 månded og op til 3 måneder. Det kan være væsntligt at huske på, at du vil opleve væsentligt fremskridt i din tilstand helt fra start.

 

 

 

 Priser og betaling:

 

Se vores priser HER

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

 Kundereference, stress:
"Sidste år oplevede jeg mit livs, til dato, absolut største nedtur, da jeg i forbindelse med mit arbejde fik stress.Jeg blev hurtigt sendt til en psykolog der konstaterede, at jeg var udbrændt, havde fået strees, og lå på kanten af en depression. Der gik jeg en 6-7 gange i løbet af de næste par måneder, til jeg skulle starte på arbejde igen.Jeg startede så igen og det gik rigtig skidt. Jeg følte slet ikke at jeg havde fået nogle "værktøjer" til hvad jeg skulle gøre anderledes, andet end at få af vide, at jeg var for flink og for pligtopfyldende og det skulle jeg iøvrigt lave om på........Det var svært, og i det hele taget meget svært, bare at være på arbejde.


Efter en lille måneds tid fik jeg så et valg om at snakke med Ulf, og det tog jeg imod da jeg mente at den psykolog hjælp jeg havde fået, egentlig ville være spild af tid at fortsætte med og det er nok den bedste beslutning jeg har taget længe.Jeg startede så samtaler med Ulf og jeg kan kun sige at den model han arbejder efter er virkelig noget der rykker.Der kan man virkelig snakke om at tingene bliver sat i system oppe i ens hoved og efter et par uger blev det hele meget mere klart for mig, hvordan jeg tænker, føler og agere ud fra hvad der betyder noget for mig.Pludselig var jeg i stand til tage beslutninger, både arbejdsmæssigt og privat uden altid at skulle analysere alting, eller tænke "hvad nu hvis"Bare beslutte at sådan er det fordi det har jeg besluttet, og det har jeg det fedt med.


Jeg er godt klar over at træerne ikke vokser ind i himlen, men Ulf har virkelig fået mig til at tænke anderledes om hvad der er godt og skidt for mig selv, og samtidig føler jeg virkelig at jeg har fået de rigtige værktøjer til, at bearbejde den tilstand jeg har været i, også på længere sigt, og som jeg forhåbentlig aldrig kommer i igen.Som person er Ulf meget behagelig at snakke med og er meget dygtig til at trykke på de rigtige "knapper" Han har i hvert fald mine bedste anbefalinger"

 

 

L.B

Frederikssund
Depression

"Heldigvis er der rigtig mange mennesker blandt os der aldrig har oplevet depression på egen krop.

 

Desværre betyder det samtidig at en masse mennesker ikke kan forstå hvad der foregår for de mennesker der bliver ramt af depression. Faktisk er det at være depressiv, så uforståelig en tilstand for mange mennesker, at det i sig selv kan være et problem.

 

Ofte bliver depressive mennesker mødt med en holdning om at "tage sig sammen", at "gøre noget" eller "få hjælp"

 

Der er mange teorier om, hvordan mennesker fungerer inden i, men en ting er sikkert: Vi er alle forskellige, og har forskellige holdninger til ting i livet, og derved forskellig opfattelse af hvad virkeligheden består af.

 

Hvis du aldrig har haft personlige oplevelser med depression, er du først og fremmest heldig, men prøv at forestille dig følgende:

 

- Forestil dig at du vågner op en tilfældig morgen! Du klæder dig dig på, og begiver dig uden for hjemmet. Til din forbavselse er landskabet du møder, drastisk frandret fra det du kendte fra i går! Du ser at alle træer står nøgne, uden blade og løv. Der er ingen farver i dine omgivelser. Alt er gråt, og lydene er monotome, og det samlede lydbillede er uden liv. Ingen fuglekvidder, ingen spor af energi.

 

"Det kunne lyde som en rigtig typisk trist dansk vintermorgen" tænker du måske? Og det har du ret i, men husk at det hele er opstået, uden forklaring i mens du sov, og du er midt i det. det er din nye virkelighed!

 

Vi kan "alle" se det hyggelige i et gold, øde, lysfattigt, lydtomt vinter landskab. Men hvad hvis vi viste, at det aldrig mere blev forår eller sommer! Hvis vi aldrig skulle høre fuglekvidder, mærke solen, dufte græsset? Hvordan ville det være at opleve?

 

Måske er det præcis sådan det opleves at være depressiv!"

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.