endeligtbanner

Coaching Roskilde

 
- For private og virksomheder!

 

Larsen & Ravn.dk tilbyder professionel coaching i hele Roskilde kommune.


Du kan booke os:


hjemme hos dig selv

På dit arbejde

I din virksomhed

I vores lokaler et stenkast fra Roskilde


Altid uden ekstraomkostninger for dig. Altid til samme fornuftige pris


Og vi ved hvad vi taler om. Med mere end 15 års erfaring, og værktøjskassen iorden!

Trustbadge - ARTIKEL placeret

Personlig coaching, business coaching, NLP coaching, Kognitiv coaching i hele 4000 Roskilde og omegn

 

Uanset om du er privat eller repræsentere erhvervslivet, dækker vi dit behov. Vi tilbyder effektiv professionel coaching, og du afgør selv om du vil booke os i vores lokaler i Bjæverskov, eller om vi skal komme til dig.

 

Prisen er den samme, og vi kan bookes 16 timer i døgnet, også i weekenden.

Sagt på en anden måde: Vi er klar når du har tid!

Fleksibel coaching...Din fordel!

 

Vi dækker de fleste behov! I hvertfald inden for coaching!

Du kan frit vælge mellem:

Personlig coaching

 

Du kan med fordel vælge personlig coaching hvis du har brug for en personlig coach til at stille dig de særlige spørgsmål, der skaffer dig svarene som løser dine personlige problemer, eller bringer dig frem mod dine personlige mål, således at de opnås.

 

Din personlige coach sørger også for at din motivation kommer til at svare til dine ønsker. Og husk at vi meget gerne kommer til dig, uden ekstrabetaling, i hele Roskilde kommune.

Læs mere om teknikkerne for henholdsvis at nå dine personlige mål, eller løse dine personlige problemer.

Business coaching

 

Mangler du professionel ledersparring, leder udvikling, forandrings coaching, stresshåndterings hjælp, rekrutteringshjælp, eller måske konflikt håndtering. - Så tænker du måske allerede at det lyder som meget mere end traditionel business coaching? - Og det har du ret i.

Det er nemlig et lille udpluk af hvad vi tilbyder i vores VIP Erhvervs coaching pakke. Der er penge at spare, og du kan frit trække på en faglig ekspertice ud over det sædvanlige. Alt sammen til en attraktiv pris.


Uanset om du har behov for traditionel business coaching, eller VIP-erhvervsassistance, dækker vi hele Roskilde kommune.

 

Vi beregner kun tid for det arbejde vi udfører. Kørsel, forberedelse, transporttid mm. er gratis. Business coaching koster 750 kr. pr. session eksl. moms. Se også tilbud på ERHVERVS COACHING pakken. Vi dækker hele Roskilde og omegn.

NLP coaching

 

NLP coaching er en fantastisk mulighed for dig der ønsker super effektive og hurtige forandringer og resultater. NLP coaching er en coaching teknik, der sikkert, effektiv, hurtigt og på en sjov måde løser dine problemer, eller bringer dig i mål. Uanset hvad det måtte dreje sig om.

Med NLP coaching kan du nemt og effektiv:

 • Ændre dine vaner
 • Fjerne uønskede personlige begrænsninger
 • Foretage afklaringer, og få overblik
 • Finde manglende ressourcer

NLP coaching er blandt andet kendetegnet ved at det er en meget hurtigtvirkende teknik. Der skal derfor ofte ikke så mange sessions til før du når det resultat du ønsker, når du vælger NLP coaching. I mange tilfælde er en eller to session tilstrækkeligt.

 

Du kan booke tider hos os, i vores lokaler i Bjæverskov. Ellers kommer vi gerne hjem til dig, i hele Roskilde kommune og omegn

 

Kognitiv coaching

 

Kognitiv coaching er et af de mest effektive værktøjer, hvis du oplever problemer med din adfærd i forskellige sammenhænge i livet.


Kognitiv coaching tilbyder dig på en god, respektfuld, ligefrem og logisk måde, at ændre på sammenhængen mellem de situationer du oplever som problemfyldte, og den måde du opfatter situationerne på. Derved får du mulighed for, effektiv og blivende, at ændre på dine reaktionsmønstre og din adfærd.

 

Kognitiv coaching er en oplagt mulighed for dig der ønsker at foretage foretage positive forandringer for dig selv, og dine relationer til andre mennesker, men som ikke er til terapeutiske forløb.


Kognitiv coaching, er en praktisk samtale om forholdene i NUTID. Stille og roligt, og lige ud af landevejen. IKKE noget om fortid, barndom eller andet lignenede.

 

Vi dækker hele Roskilde kommune, og kommer gerne hjem til dig, eller du kan booke tid hos os i Bjæverskov.

 

Stress Coaching

 

Stress coaching er en særlig sammensætning af coaching teknikker.

 

Det betyder i princippet at vi anvender teknikker fra flere coaching former. Det gør at stress coaching bringer dig sikkert, og effektivt ud af dine "gamle" strategier, mønstre og vaner, og istedet får du helt nye valgmuligheder, så du fremadrettet kan manøvrere dig selv rundt i en ønsket tilstand. - Uden stress.

 

Stress coaching er en oplagt mulighed for dig der opdager dine stress symptomer "i tide". Altså inden du går helt ned med stress.


Du får en række teknikker, og værktøjer med dig, som du kan anvende i alle livets sammenhænge.

 

Vi dækker hele Roskilde kommune, og du kan bestille tider i vores klinikker i Bjæverskov, eller vi kan komme hjem til dig. Uden ekstraomkostninger for dig

 

Hvad er næste skridt?

 

Uanset hvilken coaching ydelse du har behov for, kan du starte med at få en helt uforpligtende snak.

Det er naturligvis både uforpligtende og gratis for dig at kontakte os, og inden vi laver en aftale, sørger vi for at vi som parter er sikre på at kemi og formål er grundigt afklaret. Du kan finde kontaktoplysninger HER!

 

Samme fornuftige pris for alle coaching ydelser - Med garanti!

 

Se vores priser HERRelaterede Artikler:
 
 

 

 

Personlig coaching - fakta

 

Det at få personlig bistand af en professionel coach, betyder for de fleste at det bliver anderledes at opleve den situation man befinder sig i. Hvad enten det det er et mål der ønskes indfriet, eller et problem der ønskes løst.- Og coaching er ikke bare coaching:

Personlig coaching hos Larsen&Ravn.dk giver dig flere fordele:

 • Personlig coaching skaber fokus på det der virker
 • Personlig coaching giver personlig afklaring
 • Personlig coaching hjælper dig med at finde de nødvendige ressourcer
 • Personlig coaching giver de nødvendige svar
 • Personlig coaching skaber klarhed over din personlige strategi

Når du vælger personlig coaching forløb hos Larsen & Ravn er du sikker på:

 • Resultater
 • Et lærerigt og spændende forløb
 • Fuld diskretion og tillid
 • Et effektivt målrettet forløb. Ofte er en eller få sessions
  tilstrækkeligt

 

        NLP Coach Fakta!

 

- Din NLP Coach hjælper dig med at:

 

 • Afklare Følelser - karrierespørgsmål - Relationer
 • Indfrie dine Mål - Drømme - Ønsker
 • Løse dine Konflikter - Problemer -

 

Hvad kan du forvente af din NLP Coach ?

- Du kan med sikkerhed forvente at:

 

 • Din NLP Coach engagerer sig i din situation
 • Din NLP Coach arbejder effektivt og målrettet for dig
 • Din NLP Coach skaffer dig de resultater du ønsker
 • Din NLP Coach er diskret og har tavshedspligt

     NLP betyder:

 • Neuro (Sanser)
 • Linguistisk (Sprog)
 • Programming (Adfærd)


- Og netop fordi NLP foregår i alle de områder vores sammensatte menneskelige "styresystem" består af, er NLP coaching en særdeles effektiv og resultatskabende coaching metode.

 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

 

"Den coaching jeg har modtaget har givet de nødvendige værktøjer til, at træffe de nok vigtigste og sværeste beslutninger i mit liv.

Coachingen har været afgørende for mig..Jeg er mødt op med et indre kaos, hvor jeg ikke kunne finde hoved og hale i noget som helst. Jeg er gået derfra beslutsom og afklaret. Og der er i dag ingen tvivl om at de beslutninger jeg tog har været de rigtige.

Jeg fik oplevelsen at de beslutninger, som jeg skulle leve med resten af livet var velovervejede og gennembearbejdede.Jeg har fået hjælp til afgørende beslutninger på et meget svært tidspunkt i mit liv.Jeg er fast besluttet på, at coachingen skal forsætte lejlighedsvis, når jeg trænger til at gøre noget godt for mig selv.

Coaching er I høj grad et spørgsmål om tillid og kemi. Ulfs tillidsvækkende og rummelige person har været afgørende for processen. Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og i de bedste hænder.Jeg vil på baggrund af ovenstående give Ulf mine varmeste anbefalinger og henviser med sindsro min omgangskreds til Ulf, ikke kun i forbindelse med livets store spørgsmål, men også med mindre ting, som der kan være behov for at få justeret."

Marlene/ FrederiksbergWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.