endeligtbanner
Iværksættercoaching - Larsen og Ravn.dk

Iværksætter coaching

 

Er du iværksætter?

 

Så er der en pæn chance for at der sker ting og sager i dit liv lige nu.

 

"De fleste iværksættere kommer ikke sovende til Deres succes. Det kræver en målrettet indsats. Til gengæld er der mulighed for en ubeskrivelig værdifuld belønning. Så hæng i"

 

At være iværksætter, kræver typisk at man, som iværksætter, kan håndtere et hav af vidt forskellige fagområder. Og helst samtidig.

Populært sagt, må du kunne bære en masse forskellige kasketter: Bogholder, marketing, PR, vicevært, HR, salg, indkøb, lovgivning, myndighedskontakt, copyright, socialemedier, patentering, produktudvikling osv. osv

 

Oven i alle de praktiske gøremål, og aktiviteter, kommer så det indre. Du må holde styr på dine tanker, dit humør, og dine følelser. Så der er nok at se til.

 

Alt i alt, er det kompliceret at være iværksætter, og hvis det er første gang du prøver krafter med iværksætteriet, har du med sikkerhed brug for at etablere nogle stærke strategier, visioner, og have fokus på ressourcer, planlægning, og først og fremmest har du brug for at have styr på dig selv.

 

Hos Larsen og Ravn.dk har vi mange års iværksætter erfaring. Vi deler hjertens gerne ud af vores erfaring, og alle vores strategier. 

 

 

Du er velkommen til at kontakte os her, eller du kan booke en tid i vores bookingsystem (Til højre)

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.