endeligtbanner
medarbejder coaching - Coach Linda Ravn

Medarbejder coaching

 

Fundamentet i alle virksomheder er medarbejderne. Det er medarbejderne der skaber, og sikrer værdi, - hver dag!

 

Alle medarbejdere er mennesker, som har behov for at være i en vis balance. Hvis dine medarbejdere kommer i ubalance, påvirker det omgående værdiskabelsen i virksomheden negativt.

 

Alle virksomheder fungerer som et system, og i de fleste tilfælde benytter virksomheden/systemet maskiner (eller teknologi). udfordringen kan være at håndtere forskellen på systemer, maskiner, og mennesker.

 

Ofte ser vi virksomheder forsøge at løse ubalancer hos medarbejderne ved hjælp af systemtænkning/kommunikation, eller ligefrem maskine/teknologi tankegang. Den går ikke venner! Det vil ikke fungere!

 

Mennesker er mennesker. Et menneske er ikke et system, eller en maskine!

 

Så, hvis du vil håndtere ubalance hos dine medarbejdere, er coaching et uovertruffent middel.

 

 

Hvad får du ud af medarbejder coaching?

 

Først og fremmest får du resultater. Menneskeskabte resutater. Skabt af medarbejderen selv.

 

Det betyder at medarbejderen selv tager ansvaret for de problemstillinger hun oplever, og kan bære ansvaret i kraft af egne løsningsstrategier. Det skaber balance. Og ikke mindst skaber det gensidig respekt.

 

 

Hvornår anvendes medarbejder coaching?

 

Medarbejder coaching kan med fordel anvendes i alle situationer, hvor en medarbejder oplever ubalance. Det kan være i forbindelse med manglende indre ressourcer, under forandringer, ved ekstraordinært arbejdspres/stress, mangelfuld kommunikation, samarbejds vanskeligheder.

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.