endeligtbanner
Team coaching- Mentaltræner Ulf Larsen

Team coaching

 

Er resultaterne i din organisation baseret på teamwork? - Så er team coaching et virkeligt værdiskabende værktøj.

 

 

 

Det er både almindeligt kendt, og anerkendt, at virkelig mange resultater udelukkende kan nåes ved teamwork. Det er der flere forklaringer på:

 

En væsentlig del af samtlige produktions,-salgs og service virksomheder betjener sig af teknologi, der forudsætter at der er mere end en medarbejder til funktionssikring, overvågning, optimering, styring etc.

 

Virkelig mange virksomheder benytter meget komlpekse systemer og/eller teknologi/maskiner. Det kræver en afstemt fælles indsats.

 

Når flere mennnesker samarbejder, og har samme mål, (definition = team) opstår der, under optimale forhold, synergi (kan simpelt forklares ved at 2 + 2 pludseligt giver 5, eller mere! Uden nogen logisk forklaring)

 

Hvorfor er team coaching et godt værktøj?

 

Et teams formål vil altid være at skabe værdi. Det bør altid være virksomheden der fastsætter præcise, målbare mål for den værdi teamet skal skabe.

 

Målet for ethvert team, udover at leve op til formålet, bør altid være at opnå optimal synergi i teamet!

 

Synergi opstår, når samtlige team-medlemmer har en klar opfattelse af at alle situationer hander om "os, vi, og vores"!

 

Teamcoaching er en metode der arbejder målrettet med teamet, og individets opfattelse at arbejdssituationen, i alle situationer.

 

Ligeledes rummer teamcoaching teknikker til at forstå, og acceptere forskelligheder på teamet. Derved fjernes eventuel modstand, og det bliver langt mere naturligt, og derved nemmere at opnå synergi effekt.

 

Team coaching, leverer også simple, effektive kommunikations redskaber, så også kommunikationen kommer til at støtte teamets fælles udvikling.

 

Et afgørende punkt, der ofte overses!

 

Særligt virksomheder, der opererer med mange teams, som for eksempel døgnproducerende virksomheder, med skiftehold, oplever ofte ringe kommunikation mellem teams, og tilbagevendende konflikter, uenigheder, modstand og skyttegravskrige!

 

Det er naturligvis en alvorlig problemstilling, der typisk koster på bundlinjen, men først og fremmest på arbejdsklimaet.

 

Derfor er det altid et punkt der, indledningsvis, er med på dagsordenen fra vores side. Vi har gode erfaringer med at løse sådanne problemstillinger.

 

 

Hvordan foregår team coaching i praksis?

 

Hos Larsen og Ravn er det Ulf Larsen, der forestår teamcoaching. Team coaching foregår typisk hos Jer, og det kan være i mødelokaler, kontrolrum, kantiner, storkontorer, eller ? Det eneste der er væsentligt er at det er praktisk for teamet, og virksomheden.

 

Tiden der skal sættes af, kan ligeledes varierer, alt efter situationen. Vores erfaring er, at der minimum skal afsættes 45 minutter, og maksimalt 2 timer.


Vi bliver ofte spurgt om vi kan teamcoache med flere teams på samme virksomhed? svaret er; JA! det kan vi sagtens. Ulf Larsen har mere end 20 års erfaring med teams, og team coaching. Han arbejder neutralt, og upartisk, og har iøvrigt tavshedspligt.

 

Hvis din virksomhed vil høre mere om mulighederne, og se Ulf Larsen lidt nærmere kan, kan han kontaktes HER!

 

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.