endeligtbanner
Hvad er hypnose - Linda og Ulf

Hvad er hypnose?

 

Hypnose er først og fremmest en ændret bevidsthedstilstand.

 

Normalt er vores bevidsthed i fuld "normal" aktivitet. Det betyder at bevidstheden hele tiden, og helt automatisk, tjekker hvad der foregår, og hvad det betyder. Alt er nødt til at passe sammen med de opfattelser, vi hver især lever efter.

 

Hypnose er en teknik der fremkalder den tilstand i bevidstheden, der kaldes trance. Trance svarer til, at den normale bevidsthed "bedøves", "distraheres" eller "går i dvale".

 

Når din bevidsthed går i dvale, forsvinder dine hæmninger.

 

Tænk over det! Hvis du ingen bevidsthed havde, kunne du så opleve nogle former for hæmninger? Nej vel.

 

Hypnose, er altså en ændret bevidsthedstilstand, der medfører et mere åbent sind, og derved kan der foretages forandringer i vores adfærd, følelsesmæssige oplevelser, handlinger, tanker osv.

 

 

Formålet med hypnose kan herefter deles op i forskellige kategorier:

 

Scenehypnose:

 

Scenehypnose består af en "bedøvelse", hvorefter "offeret" bliver opfordret til at ændre adfærd, og for eksempel, opfører sig som om vedkommende er fuld, eller er en høne, eller hvad ved jeg.

 

Måske har du tænkt over om det er fake? Eller om det virkelig kan det dog lade sig gøre?

 

Og nej, det er ikke fake, og ja, selvfølgelig kan det lade sig gøre. Husk: Uden de normale hæmninger, er det bare sjovt at opføre sig som en høne!

 

"Hypnose er bare en særlig grundteknik. Når hypnose bliver sammensat med terapeutiske teknikker, kan den anvendes til at løse personlige problemstillinger"

 

Klinisk hypnose:

 

Klinisk hypnose består af en indledende samtale. Herunder bør der indgåes en "kontrakt" mellem hypnotisør og klient. Kontrakten sikrer at parterne er afklaret med hvad hypnose skal handle om. Hvad målet er. Derefter følger "distrahering" af sindet, så trance opstår, og klient, og hypnotisør foretager i samarbejde de ønskede forandringer.

 

En hæmning kan forklares som en situation, adfærd eller handling, hvor du oplever så meget modstand i dig selv, at du ikke kan handle frit. (eller få dig selv til at sige/gøre/handle etc)

 

Hos Larsen og Ravn.dk arbejder vi kun med klinisk hypnose, og hvis du har spørgsmål, eller bare vil høre nærmere er du velkommen til at kontakte os HER!

 

 

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.