endeligtbanner
Hvorfor virker hypnose? Hypnotisør Linda Ravn Larsen

Hvorfor virker hypnose?

 

Hypnose er en løsningsteknik, og hypnose virker af en helt særlig årsag! Forklaringen findes i problemet!

 

Er du lidt forvirret? Nu skal du høre:

 

Der findes internationale, anerkendte holdninger til, at alle personlige problemstillinger der findes inden i os mennesker, er opstået i hypnotisk tilstand!

 

 

Eksempel 1.

 

En edderkopfobi opstår på et splitsekund, og den opstår som følge af en overvældende, følelsesmæssig oplevelse i sindet. Det svarer til at der opstår hypnotisk tilstand i situationen.

 

Eksempel 2.

 

Ole som 10 årig, bliver grinet af, da han udtaler nogle ord forkert. Han bliver fanget i en følelse af skam, og flovhed. Så meget at tilstanden bliver hypnotisk. Senere i livet, som 26 årig, bliver han frygtelig nervøs, og kan næsten ikke trække vejret, når han er "på"

 

 

 

 

Det ovenstående eksemplificerer, at der altid er en årsag til hver enkelt lille adfærds bid. Årsagen til vores forskellige indre sider, er som oftes, ikke bygget på fakta eller sandheder, men mere bare på det faktum at vi har foretaget en "indlæring", mens vi har været i en hypnotisk tilstand.

 

Og det gælder iørigt ikke kun problematiske adfærds bidder! Når et menneske har en vidunderlig opfattelse af sig selv, har vedkommende modtaget en god, og positiv påvirkning under hypnotiske tilstande. 


Tænk over det modsatte: En person føler sig mindreværdig! Ikke god nok! Håbløs! I virkeligheden er han et dejlig menneske, og der er masser af venner, kollegaer og familie der værdsætter ham, og holder af ham. De siger det tit til ham, men tror du han tror på hvad de siger? Nej, - han kan ikke tro det.

 

Han har på tidligere tidspunkter, under hypnotiske tilstande, lært at han ikke er god nok!

 

 

 

Hvorfor virker hypnose så...

 

Hvis alle personlige problemstillinger, inden i mennesker, opstår som følge af indlæring under hypnotiske tilstande?? Så må løsningen være at:

 

Af-hypnotisere og om-hypnotisere

 

Og det er lige præcis hvad klinisk hypnose, og hypnoterapi gør

 

Af, - og omhypnotisering kan også foregå ved samtale med psykologer, terapeuter og andre behandlingspersoner. Det er bare ikke nær så målrettet, og kræver en del længere tid.

 

Hvis du er blevet nysgerrig, har yderligere spørgsmål, eller ønsker en hypnosesnak, er du velkommen til at kontakte os HER!

 

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.