endeligtbanner
Kan jeg hypnotiseres

Kan jeg hypnotiseres?

 

Ja, det kan du med garanti....

 

Det forholder sig nemligt sådan, at hypnose er en helt naturlig tilstand, og du har med sikkerhed været i hypnose mange gange i dit liv. Du har oplevet at falde i staver i kortere eller længere tid. Du vågner hver morgen, hvor din bevidsthed i en vis periode befinder sig mellem søvn, og vågen tilstand.

 

Præcis det faktum er et bevis på at alle mennesker kan hypnotiseres. Når det er sagt, må det retfærdigvis også understreges, at det bestemt ikke er alle der er lige hypnotiserbare.

 

Helt konkret betyder det at du, som menneske, kan rumme en holdning til at du ikke ønsker at lade dig hypnotisere. Eller du kan være bekymret over situationen, lige som du kan være skeptisk, eller rumme andre former for modstand.

 

Alle disse muligheder for modstand, er helt normale at opleve, og når de er tilstede, særligt i udtalt grad, er det unægteligt en udfordring for at gennemføre hypnose.

 

Hvis du oplever disse former for modstand i dig selv, må du dog endelig ikke fortvivle.

 

Enhver dygtig, veluddannet og øvet hypnotisør er istand til at arbejde med disse vilkår, og sådanne situationer betyder først og fremmest, at det kan tage lidt længere tid at nå den nødvendige hypnose tilstand, og derved den ønskede effekt.

 

Vores erfaring er, at langt de fleste vi hypnotiserer, hverken er meget let -, eller svært hypnotiserbare, så hvis dette er et område du er i tvivl om, så kontakt os, og lad os få en snak om det. Du kan kontakte os HER!

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.