endeligtbanner

Par terapi by Larsen & Ravn.dk
Priser for par terapi

 

Par terapi der virker!

 

Par terapi hos Larsen & Ravn.dk er i virkeligheden ikke særligt terapeutisk, men derimod langt mere coachende! Vi vælger alligevel at markedsføre ydelsen som par terapi fordi teknikken samtidig tager hånd om det indhold fortiden måtte byde på, og løser effektivt fortidens synder i fællesskab, nutid og fremadrettet.

 

Hvordan foregår par terapi?

Enten kommer I hos os, eller vi kommer hos jer (samme pris). Forløbet kan variere i længde, lige fra 2, 3 samtaler til 10-15 samtaler. Forløbets længde afhænger af flere forhold, men grundlæggende er det et spørgsmål om motivationsniveau (for begge parter) og distance (Værdisæt, tidligere svigt etc)

Samtalerne foregår på en stille og rolig, men hyggelig og munter facon. Rammerne er respekt, - gensidigt, ærlighed og åbenhed. Med den tilføjelse at personlige grænser respekteres fuldt ud.

 

Hvorfor virker par terapi?

Par terapi hos Larsen & Ravn virker fordi I får mulighed for at se jer selv og hinanden på en ny måde, og i nye vinkler, helt bogstaveligt. Vi mennesker er komplekse skabninger. Tænk blot på hvor svært det kan være at enes med dig selv en gang i mellem? For ikke at tale om de gange hvor du måske ikke behandler dig selv helt pænt? Hvorfor skulle det så blive nemmere når der er 2 i en relation der skal enes og være gode ved både sig selv, og hinanden? Par terapi giver jer en række svar på de indre processer der anvendes når vi som mennesker kommunikere med os selv og andre. Når I får indsigt i hvordan sammenhængen er i jer selv og den anden part, bliver det pludseligt sjovt, nemt og naturligt at justere på det der skal til, og opnå præcis den relation I ønsker jer.

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.