endeligtbanner

Samtale terapi i flere forklædninger- af Larsen & Ravn
- Når du vil videre NU!

 

Velkommen til Terapi sektionen hos Larsen & Ravn.dk

Her på siden finder du informationer om de terapi muligheder vi tilbyder. Du finder også inspiration, og links til råd og vejledning, samt en beskrivelse af de specialer vi arbejder med.

 

Vi er erfarne og professionelle terapeuter:


Som du vil bemærke har vi adskillige værktøjskasser at plukke værktøjer, teknikker og metoder fra. Alt sammen værktøjer vi har samlet kassevis af de sidste 15 år.

 

 

Fordyb dig her:

 

  Læs om: Samtale terapi

  Læs om: NLP terapi

  Læs om: Kognitiv Terapi

  Læs om: Hypnose terapi

  Læs om: Par terapi ♥ ♥

 

  Læs om: Vores specialer

  Læs om: Vores kundevilkår

  Læs om: Vores baggrund

  Læs om: Vores prispolitik

√  Læs om: Vores værdier

 

 

Vi samarbejder med Trustpilot.dk

For vores egen skyld, - og for vores kunders skyld...

 

Vi har valgt, at indlede samarbejde med Trustpilot.dk. Samarbejdet handler kort fortalt om at samtlige af vore kunder bliver inviteret til at give en evaluering/bedømmelse på Trustpilot.dk. I praksis betyder det at samtlige opgaver vi arbejder på bliver fremlagt til offentlig vurdering via Trustpilot.dk.

 

Det har vi valgt at gøre af 3 gode årsager:

1. Vi opfatter det som effektiv kvalitetskontrol af vores eget arbejde

2. Det støtter vores værdier

3. Vi ser det som god markedsføring

 

 

Samtaleterapi

Det gør en forskel at tale om tingene,

- Men det er ikke ligegyldigt hvordan det foregår!

Så hvorfor gør samtale en forskel?

Når vi mennesker oplever personlige problemer af den ene eller anden slags, skyldes det nødvendigvis at der er et eller andet i vores måde at tænke, føle eller handle på, der er uhensigtsmæssigt, i forhold til det vi ønsker os.

Vi har brug for at ændre på et eller andet, i forhold til den måde vi tænker, føler eller handler på.

Når vi samtaler med et andet menneske, om de problemstillinger vi oplever, får vi mulighed for at få nye input, til nye ideer, så vi kan ændre vores tanker og følelser. Som de fleste har erfaret, er det desværre ikke helt så nemt i virkeligheden. Ofte er udfordringen, at det kan være svært at adoptere andres ideer og gode forslag!

"Samtaleterapi skaber grobund for nye tanker! Når vi opdager nye tanker i vores
  sind, svarer det til åndelig vækst!"

Og så har vi balladen!

Problemet vi oplever, er jo netop opstået fordi vi tænker, føler og handler som vi gør, og vi gør jo netop som vi gør, fordi vi har en oplevelse af, at det er det rigtige.

Derfor kan det forekomme uendeligt svært, eller nærmest umuligt, at slippe af med en uønsket problemstilling. Ganske enkelt fordi, vi i vores egne tankebaner ikke kan finde de forslag, der medfører nye ideer at bygge videre på.

Jorden er jo rund!

Engang, for mange år siden, var mennesket overbevist om at Jorden var flad! Men på et tidspunkt, var der en mand der fik den ide, at den måske var rund. Ingen troede på ham. Tværdigmod blev han gjort til skamme. Alle vidste at jorden var flad! Trods alt, blev han ved med at tro på sin ide, og med tiden må man jo sige at en hel del flere støttede op om ham.

Et stort rundt bevis på, at der er en vigtig sammenhæng mellem ideer og faktuel viden. Men også en stor rund forklaring på, at det er en proces at foretage ændinger i vores personlighed.

Tror du stadig Jorden er flad?

En dygtig samtale terapeut er i stand til at styre samtalen i den rette retning, og samtidig udfordre dine holdninger, følelser og handlinger på en måde der gør at du bliver i stand til at se nye muligheder, som både føles og lyder sandsynlige og mulige. Det skaber grobund for nye ideer. Ideerne kan blive til ny viden, nye forestillinger, og nye holdninger. Du får nye muligheder

Læs om vores kundevilkår

Læs om Vores baggrund                                                                                     Til Toppen

 

NLP terapi

 

Højeffektiv psykologi. - I praksis!

 

 

NLP terapi er en praktisk samling af de mest effektive og virkningsfulde teorier og teknikker fra psykologiens, terapiens og hypnosens verden!

 

NLP terapi tager konkret fat i den, eller de fastlåste situationer du oplever, og giver dig mulighed for, allerede under terapien, at opnå nye perspektiver, tanker, og følelser omkring problemstillingen.

NLP terapi giver dig også konkret viden, og konkrete værktøjer til den situation du oplever som problematisk.

 

NLP terapi er særligt velegnet, f.eks. i følgende situationer:

 

Angst

√ Stress

Svigt

Tomhed

Depression

Nærtagenhed

Lavt selvværd

 

Som det fremgår af ovenstående eksempler, kan NLP terapi med fordel vælges som metode ved ret tunge, og ofte temmeligt fastlåste situationer.

Det skyldes at NLP terapi arbejder på et dybt niveau, og ikke mindst det faktum at NLP terapi består af en meget effektiv blanding af samtale, og praktiske øvelser.

Derved oplever du ikke alene at dine tankebaner kan ændres, men du får samtidig en oplevelse af hvad ændringerne betyder for dig. Alt sammen, allerede under terapien.

 

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                                        Til Toppen

 

Kognitiv terapi

 

 

Tænk hvis du selv bestemte....

- Over dine tanker. Og deres betydning!

 

Det er præcis hvad kognitiv terapi handler om. Ved kognitiv tilgang, forestiller vi os at vores tanker hænger sammen med vores følelser, og derved vores adfærd.

 

Vi forestiller os, at vi kan ændre på vores følelsesmæssige tilstand, ved at ændre vores tanker omkring det vi tænker omkring en specifik situation.

 

Et eksempel kan være: Eksamensangst. - Når en person oplever eksamensangst, betyder det at personen oplever en særlig følelsesmæssig påvirkning, specielt i eksamens sammenhæng. Ved at udforske og udfordre de tanker, der er forbundet med at gå til eksamen, vil eksamensangsten kunne overvindes.

Sagt på en anden måde: Vores tanker; tankernes form, tankernes betydning, tankernes mønstre og sammenhæng, styrer de følelsesmæssige tilstande vi oplever!

Vi anbefaler ikke kognitiv terapi til alle situationer.

Når vi, som mennesker virkeligt er pressede, kan det være særdelses svært at udfordre vores egne tanker. Vi er også, som mennesker temmeligt forskellige. Nogle er meget åbne for ændringer, mens andre værner langt mere om sine tankemåder, holdninger osv.

Kan du lide kontrol?

Hvis du hører til den gruppe mennesker der har et stort behov for kontrol over de ting i livet du sætter pris på, og/eller beskæftiger dig med! Så kan kognitiv terapi være en overordentlig effektiv metode for dig, til at tage den fulde kontrol. Over dig selv!

Er du nysgerrig?

Og kan du lide at arbejde med dig selv? -  At udvikle dig? - Bliver en endnu bedre udgave af dig selv? - Få flere valgmuligheder i forskellige sammenhænge? Så er kognitiv terapi temmeligt sikkert noget for dig!

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                                         Til Toppen

 

Hypnose terapi

 

 

Det handler om under bevidstheden!

 

Hypnose handler om det faktum, at vi alle har 2 niveauer i sindet. - Det bevidste og det ubevidste.

 

Du kender sikkert..

det med at træffe en beslutning, for efterfølgende, at opleve at du gør noget helt andet, end det du besluttede!

 

Og det omvendte..

når du gør et eller andet, som bestemt ikke føles særligt dejligt, eller rigtigt, når først det er gjort!

 

Samme forklaring..

gør sig gældende i begge situationer. Det handler om at vores bevidste sind, og vores ubevidste sind har forskellige egenskaber, men samtidig samme mål. I de nævnte eksempler mangler der kommunikation og sammenhæng mellem hvad der foregår i hhv. det bevidste og ubevidste sind.

 

Hypnose terapi er en sammensmeltning..

af hypnose og samtale terapi. Forløbet starter altid med en samtale, hvor din situation klarlægges, og efterfølgende kommer du i hypnose, hvor forandringerne foretages.

 

Besøg vores Hypnose sektion..

og læs meget mere om hypnose, hypnose terapi, og om de muligheder du har med hypnose.

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                                     Til Toppen

 

Par terapi

 

 

Fremadrettet med fokus på kommunikation

Vores parterapi er særligt rettet mod Jer, der tror på at det er kommunikationen i forholdet der er kontrolmidlet til trivsel, glæde og sammenhold!

 

Vi tilbyder også parcoaching. Forskellen på parcoaching og parterapi, er tidslinie! Forstået sådan at parcoaching er fokuseret på nutid, og fremadrettet, hvorimod parterapi indeholder teknikker til at tage fat på situationer i parforholdet, der ligger i fortiden.

 

Vi anbefaler altid at afholde en forsamtale, og i parterapi er der dobbelt så god grund til det! Overvej en forsamtale seriøst!

 

Parterapi kan overordnet have 2 retninger:

Det kan rette sig mod at udvikle, finde tilbage, eller skabe gnisten

Det kan handle om at afslutte med værdigheden i behold,
   og sikre gode fremtidige relationer og samarbejde, om evt. børn.

Hos os tror vi på, at der altid findes en løsning for alle! Vi erkender dog også, at det handler om at finde den. Og i mange tilfælde, at erkende det for sig selv, når løsningen indeholder smertelige konsekvenser på den korte bane!

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                                       Til Toppen

Vores specialer:

 

 

Speciale! Hvad er det?

 

Det er vel ikke helt forkert at se sådan på det, at et speciale inden for sit fag, er et område man har opnået stor viden og erfaring med, og samtidig har beskæftiget sig så meget med, at der er skabt en vis mængde gode resultater!

Det er i det mindste sådan vi oplever det i forhold til:

Depression

Stress

Angst

Ud over de ovenstående 3 mere "anerkendte" specialer, har vi særlig god erfaring med Ulykkelige sjæle. De mennesker, vi kalder Ulykkelige sjæle i denne sammenhæng, er mennesker der gennem lange perioder i livet, har levet i ubalance, ofte i en kritisk, psykisk tilstand, og ofte med op til flere diagnoser.

Er du en Ulykkelig sjæl?

Måske er du en ulykkelig sjæl, hvis du kan genkende disse forhold:

 

Du er meget nærtagende - Bliver nemt såret

Du bliver tit misforstået

Du har fået diagnostiseret angst, stress eller depression

Du har svært ved at fastholde et arbejde

Du har fysiske smerter

Du tænker negativ. Ofte i cirkler

Du mangler selvværd. Tør ikke stole på andre

Du oplever at ingen forstår dig. Og ingen kan hjælpe

 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er du muligvis en ulykkelig sjæl, og hvis du virkelig ønsker det, kan vi muligvis hjælpe dig videre.

Vores erfaring er at et målrettet forløb, med en ganske særlig påvirkning, bestående af NLP, Kognitiv og samtale terapi, undervisning/træning og et særligt coaching forløb kan bringe dig videre. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere.

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                                   Til Toppen

Er du sygemeldt pga. din situation kan det betale sig at spørge arbejdsgiver, privat sygeforsikring eller kommunal sagsbehandler om de vil betale et behandlingsforløb. Det er også i deres interesse at du bliver klar igen.

Kundevilkår

- Vi har altid kunden i centrum. - Og vi accepterer ikke utilfredse kunder!

 Derfor har vi udarbejdet en række kundevilkår, som måske er de bedste i branchen? Men vurder selv:

  Forsamtale. Uforpligtende naturligvis

  Vi kommer gerne hjem til dig, UDEN merpris

  16 timers træffetid i døgnet

  Træffetid i weekend 

  Online booking system

√  Ingen krav om forudbetaling

  Vi kommer på hele Sjælland

Du kan booke terapi fra:

kl. 8.00 - 20.00 alle hverdage

kl. 8.00 - 17.00 i weekender

Til gengæld er det værd at bemærke at vi maksimalt booker 3 kundeaftaler/dag pr. coach. Det betyder i praksis at det stort set altid er muligt at booke os når DU har tid. OG vi er altid oplagte, velforberedte og fokuserede på DIG og DIN situation. Systemet betyder også at vi næsten altid har mulighed for at finde akut tider for coaching, når der er behov for det!

Her kan du modtage terapi:

Vi har konsultation mellem Køge og Ringsted, tæt på Bjæverskov. 2 minutters kørsel fra Motorvejen, afkørsel 34. Derved er vi placeret i fornuftig køreafstand i forhold til Roskilde, Holbæk, København, Næstved og Slagelse. Og vi har bus lige til døren. Find vej HER!

Læs om vores baggrund                                                                            

Læs om vores Værdier                                                                                         Til Toppen

Prispolitik

 

 

Se vores priser HER

Kontakt os her

Book tid online her                                                                                           Til Toppen      

Vores værdier

Alt hvad vi foretager os hos Larsen & Ravn, foregår ud fra vores kerneværdier. Vi lever og ånder for dem. Alle resulater vi skaber, skyldes at vi konstant har fokus på:

Ansvarlighed

"Ansvarlighed er kunsten at erkende,
 at det er dig selv der skal handle, og efterfølgende
 forholde dig til resultatet"

Ærlighed

"Handler om at se tingene som de er, og finde modet

 til at erkende det, for sig selv, og andre"

Dygtighed

"Handler om at forene viden og evner med interesse,
 så der skabes et brændende engagement,
 som yderligere skaber viden evne og interesse..."

Vores Formål:

"Vi ønsker at være kendt for at tage det fulde
 ansvar for det arbejde vi udfører!"

 

"At forholde os ærligt til alt vi beskæftiger os

 med!"

 

"At blive mere og mere engagerede som tiden
 går. - Selvom det kan forekomme umuligt!"

 

Mange hilsner og på gensyn :-)

Linda & Ulf - Larsen & Ravn.dk

 

Læs om vores kundevilkår

Læs om vores baggrund                                                                            Til Toppen

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

"Jeg gennemførte ganske få samtaler med Ulf Larsen, og det ændrede meget for mig.

Han hørte på mig, og stillede spørgsmål som fik mig til at se anderledes på tingene, og som samtidig gav mig en del at tænke over.. "

Pia Kræsing/ Uggerløse

 Kundereference, stress:
"Sidste år oplevede jeg mit livs, til dato, absolut største nedtur, da jeg i forbindelse med mit arbejde fik stress.Jeg blev hurtigt sendt til en psykolog der konstaterede, at jeg var udbrændt, havde fået strees, og lå på kanten af en depression. Der gik jeg en 6-7 gange i løbet af de næste par måneder, til jeg skulle starte på arbejde igen.Jeg startede så igen og det gik rigtig skidt. Jeg følte slet ikke at jeg havde fået nogle "værktøjer" til hvad jeg skulle gøre anderledes, andet end at få af vide, at jeg var for flink og for pligtopfyldende og det skulle jeg iøvrigt lave om på........Det var svært, og i det hele taget meget svært, bare at være på arbejde.


Efter en lille måneds tid fik jeg så et valg om at snakke med Ulf, og det tog jeg imod da jeg mente at den psykolog hjælp jeg havde fået, egentlig ville være spild af tid at fortsætte med og det er nok den bedste beslutning jeg har taget længe.Jeg startede så samtaler med Ulf og jeg kan kun sige at den model han arbejder efter er virkelig noget der rykker.Der kan man virkelig snakke om at tingene bliver sat i system oppe i ens hoved og efter et par uger blev det hele meget mere klart for mig, hvordan jeg tænker, føler og agere ud fra hvad der betyder noget for mig.Pludselig var jeg i stand til tage beslutninger, både arbejdsmæssigt og privat uden altid at skulle analysere alting, eller tænke "hvad nu hvis"Bare beslutte at sådan er det fordi det har jeg besluttet, og det har jeg det fedt med.


Jeg er godt klar over at træerne ikke vokser ind i himlen, men Ulf har virkelig fået mig til at tænke anderledes om hvad der er godt og skidt for mig selv, og samtidig føler jeg virkelig at jeg har fået de rigtige værktøjer til, at bearbejde den tilstand jeg har været i, også på længere sigt, og som jeg forhåbentlig aldrig kommer i igen.Som person er Ulf meget behagelig at snakke med og er meget dygtig til at trykke på de rigtige "knapper" Han har i hvert fald mine bedste anbefalinger"

 

 

L.B

Frederikssund
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.