endeligtbanner
kognitiv terapi ved mentaltræner Ulf Larsen

Kognitiv terapi

 

Kognitiv terapi handler først og fremmest om kognitiv læring!

 

 

Kognitiv læring handler om indsigt i de forunderlige funktioner, og mekanismer der til stadighed kører i det menneskelige sind.

 

Al terapi har det overordnede formål, at få os til at ændre opfattelse af een eller flere uønskede erfaringer vi gør os!

 

Kognitiv terapi, giver dig på een gang:

 

  • Indsigt
  • Flere nye valgmuligheder
  • Mulighed for at ændre opfattelse
  • Mere kontrol over dig selvKognition kan oversættes til tanke proces. Tanke processer, er i høj grad placeret i vores bevidsthed, og er i høj grad det enestående element der binder vores oplevelse af hvad som helst sammen.

 

Derfor er en kognitiv tilgang til problemløsning, en super interssant mulighed, da det er vejen til større kontrol af dig selv, og din sindstilstand.

 

 

Er kognitiv terapi ikke svært?

 

Nej, kognitiv terapi er under ingen omstændigheder svært at arbejde med.

 

Det skyldes at al kognitiv viden er naturligt, og kan derfor forklares logisk og indlysende, og du kan relatere dig til det du lære.

 

Til gengæld kan det være udfordrende, idet der vil dukke masser af nye muligheder op, som kræver nye beslutninger, og prioriteringer, og i det hele taget, kan det være ret udfordrende at opleve, at det man plejer at tro og mene, måske ikke nødvendigt at tro og mene.

 

 

 

Er kognitiv terapi noget for mig?

 

Ja, det er det hvis:

 

  • Du holder af kontrol
  • Du er nysgerrig
  • Du IKKE er til/tror på hypnose
  • Du IKKE er til lange opslidende terapiforløb


Kognitiv terapi er en terapiform der kan anvendes fordelagtigt i forhold til alle mennesker, uanset køn og alder. faktisk er kognitiv terapi virkelig en god tilgang i forhold til børn og unge, herunder teenagere.

Hvis du vil vide mere om kognitiv terapi, og de mange muligheder der er, er du meget velkommen til at kontakte os HER!

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.