endeligtbanner
Vi ses til samtale terapi

Samtale terapi

 

Har du brug for en snak om tingenes tilstand?

 

 

Samtalebehandling eller samtaleterapi er et vidt begreb. - Forstået på den måde, at der findes flere forskellige former for terapeutiske metoder: - psykoterapi, kognitiv terapi, psykologsamtaler, NLPterapi osv, osv.

 

Ens for alle typer terapi er at formålet er at hjælpe dig mod en forandring. En forandring i forhold til problemstilling du oplever.

 

Hos Larsen og Ravn, er vi uddannede til at arbejde med NLP, hypnose, mentalt og kognitivt.

 

Vi tilbyder samtaleterapi, som en selvstændig ydelse, fordi vi her har en anden ramme at tilbyde dig.

 

Samtale terapi, er en mulighed for at mødes. Og bare snakke sammen!

 

- Så hvis du oplever at du går rundt med en masse på hjertet, og du har brug for at komme af med det, er samtale terapi noget for dig.

 

Vi lytter til dig, og vi støtter dig. Vi sørger for at du undervejs får vendt dine tanker, og skaber nye reflektioner. Vi passer på dig undervejs i samtalerne, og du får nye strategier, ressourcer når du har brug for det, og du er klar til det. Vi deler meget gerne ud af vores indsigt, og erfaringer med psykologiens verden, med tilhørende værktøjer.

 

Hvis du har spørgsmål til samtale terapi, eller bare gerne vil vide mere, eller lave en aftale, kan du kontakte os HER!

 

Du er velkommen hos os, i vores hyggelige lokaler, nær Bjæverskov, midt på Sjælland. Vi kommer også meget gerne hjem til dig, uden ekstraomkostninger.

 

Vi dækker det meste af Sjælland: Kbh vestegn, Solrød, Greve, Køge, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Næstved, Haslev, Korsør, Lejre, mfl.

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.